петък, 15 февруари 2013 г.

Финал на седмицата на брака


Здравейте!


Вчера 14.02. приключи Седмицата на брака, а с нея и конкурса организиран от АОЦ на тема: "Kак отделяте време само за съпруга/та си и какво значение има това за брака ви", за който ви разказахме преди време.

Снимка: Facebook

Споделяме с вас една от любимите си истории разказани в рамките на конкурса:
Със съпруга ми точно на 14.02.2013 г. ще се навършат 18 години откакто сме заедно.  Винаги сме се подкрепяли, уважавали и сме си имали пълно доверие, като обичта и любовта са били на първо място разбира се.  За нас като двойка винаги едно от най-важните неща е било да слушаш какво говори другия. Защото когато говорят двама души и не се чуват - просто няма смисъл. А когато слушаш, разбираш дали с твоята половинка всичко е наред или нещо го тормози, дали не си изтървал нещо което го е наранило или го е зарадвало. В забързаното ежедневие, в неволите, в грижите за децата, за домакинството не забелязваме сигналите които ни изпращат хората които обичаме. Аз съм благодарна на Бог за моя съпруг! Той е страхотен! Отделям му време вечер. ...

 През деня работа, след работа - децата, домакинска работа и т.н но след 22 ч. съм изцяло негова. Тогава разговаряме дълго по различни въпроси, правим любов и после пак разговаряме, правим си нещо вкусно за хапване, смеем се. Липсваме си през деня. Много е важно брачните двойки за отделят време само за себе си. Да се слушат, да се смеят даже дори да направят нещо глупаво, детинско - това е солта на брака. Когато се появят децата в едно семейство, много често цялото внимание пада върху тях и единият брачен партньор /обикновено бащата/ малко или много остава на заден план. Мъжете много често след появата на децата страдат от липса на внимание от съпругите си. Затова скъпи жени и мъже - отделяйте време за своите съпрузи/ги, поглезете ги, изненадвайте ги винаги с нещо приятно само за тях и така ще бъдете щастливи и заедно цял живот.
Петя Русанова
Други ценни и интересни истории можете да прочете на сайта на инициативата.
Победителите измежду тях бяха излъчени на 14 февруари, 2013 г. вечерта в присъствието на тричленна комисия в Столичния МОЛ-София. Там се състоя тегленето на томбола, чрез която нови собственици на красиво изрисуваните чаши, които "Тройно въже" предостави, стана семейство Йорданови и разказа на дамата в семейството за съвместния им живот.
Желаем дълбока семейна обич на всяко едно от семействата и много щастие!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи посетители на "Тройно въже" вашето мнение е важно за нас. Благодарим на всеки, решил да го сподели!