сряда, 2 октомври 2013 г.

Сватбата на нашите мечти

снимка: Александър Карчински
снимка: Ева Кузуян
Здравейте!
В началото на лятото ви съобщихме имената на спечелилата двойка в конкурса "Сватбата на нашите мечти". От 15 септември те вече са семейство и изживяха своя сватбен ден. 
снимка: Ева Кузуян 

снимка: Ева Кузуян
Надяваме се спомените, които ще запазят в сърцата си да са прекрасни и им пожелаваме семейният им живот да е изпълнен със сбъднати мечти :). 

снимки: Александър Карчински и Ева Кузуян
снимка: Александър Карчински
снимка: Александър Карчински
снимка: Ева Кузуян 
снимка: Александър Карчински
снимка: Ева Кузуян
снимка: Ева Кузуян
Освен Татяна и Явор в "Сватбата на нашите мечти" има и едни други главни герои и това са хората, който съвсем безкористно и безвъзмездно приеха да работят за реализацията на тази сватба. Те ни накараха да изпитаме истинско уважение и възхищение с решението си  да  вложат времето и труда си в една чужда мечта. 
снимка: Ева Кузуян 
Много искаме да споделим с вас имената им, а на тях се извиняваме предварително за неудобството :).
С фотозаснемането на сватбата се заеха Александър Карчински и Ева Кузуян, която засне и следсватбената фотосесия на младото семейство. Галя и Румен Атанасови бяха опреторите, който се погрижиха за видеозаснемането в сватбения ден.

За външния вид на Татяна и Явор по време на сватбата, както и за следсватбената фотосесия се погрижиха Жоржета Кралева - грим  и Нина Спасова - прическа. 
За доброто настроение и музикалното оформление работи DJ Петър Каралашев. 
За нас беше истинско удоволствие да работим и да се забавляваме с тях и искрено се надяваме, че някоя друга сватба ще ни събере отново. 
снимки: Александър Карчински и Ева Кузуян

4 коментара:

  1. Галина Кесеева2 октомври 2013 г. в 14:25

    Браво! Успех в следващите начинания.

    ОтговорИзтриване
  2. Татяна Великова2 октомври 2013 г. в 14:53

    Нямаме думи, с които да изкажем благодарността си към целия екип на "Тройно въже"! Вие момичета наистина превърнахте една мечта в реалност и изпълнихте със смисъл името на самия конкурс "Сватбата на нашите мечти".
    Първо, едно огромно БЛАГОДАРЯ, затова че избрахте нас!
    Второ, още по-голямо БЛАГОДАРЯ на всички, които работиха по сватбата за страхотната работа и всеотдайността, с която я вършеха! Никой не можеше да се справи по -добре, сигурни сме!
    И трето, но не и по важност - БЛАГОДАРИМ на всички ви за това, което сте - ЧОВЕЦИ с голямо Ч! Бъдете здрави и продължавайте да сбъдвате мечтите на хората, те ще го оценят!
    Благодарим ви!
    Татяна и Явор Великови:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Малко ще се повторим, но и тук да кажем :)... За нас,"Тройно въже", би бил изключителен успех, ако всички тези професионалисти наистина бяха неделима част от нашия екип, но засега сме щастливи, че една мечта и куп "случайности" ни дадоха възможността да поработим заедно точно в този състав и за тази сватба. Радваме се, че това допринесе и за вашето щастие, сем. Великови! :)

      Изтриване

Скъпи посетители на "Тройно въже" вашето мнение е важно за нас. Благодарим на всеки, решил да го сподели!