петък, 23 август 2013 г.

Здравейте!
В разгара на лятото не успяваме да пишем много, но със сигурност не сме забравили за вас - нашите посетители.
  
Освен че създадохме нов раздел, в който можете да оставяте своите коментари и съобщения до нас, обновихме изцяло информацията и част от снимковия материал в галерията си. Каним ви да разгледате и да споделите впечатления :).

Не на последно място след множество запитвания, не можем да не споменем "Сватбата на нашите мечти", която кипи от приготовления. До нея остава по-малко от месец и още доста за оформяне, но открехваме "малко вратичката", за да надзърнете и се порадвате на вече раздадените покани :).

До скоро, с пожелания за още незабравими летни изживявания! :)

Комплект сватбени покани - за гостите ( окомплектовани с плик) и за родителите и кумовете ( изработени със специални кутийки). Всичко поднесено в крафт, бяло и лайм - има ли нещо по-свежа комбинация? :)

Снимка: www.facebook. com

3 коментара:

 1. на сайта „Трансферите в Бундеслигата – лято 2015“ в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството

  ОтговорИзтриване
 2. Интересни са коментарите след 35-ти в „Гръцки рапър обижда брутално българките в своя песен “ в dariknews.bg. На сайта "Всички жени по света да бъдат обрязани, призова руски мюфтия" в dariknews.bg пише интересни коментари (особено 39 и 40-ти коментари).

  ОтговорИзтриване
 3. I write from abroad

  And I think need : peace on Earth and good among people

  ОтговорИзтриване

Скъпи посетители на "Тройно въже" вашето мнение е важно за нас. Благодарим на всеки, решил да го сподели!