понеделник, 29 април 2013 г.

Тройно въже и маймунките

Днес ще ви разкажем в снимки и възгласи за един прекрасен празник, който успяхме да изживеем благодарение на едно слънчево семейство:).  Широката усмивка, елегантността  и топлината на Деси не могат да останат  незабелязани, и да не събудят симпатии. Скоро след като се запознах с нея, с Венета взехме решение да реализираме "Тройното си въже". Като всяко ново начинание и това ни носеше доза колебание, съмнения и тревоги...  Без да ни познава добре, Деси ни окуражаваше мило с насърчители коментари и доста често всяка нейна дума  беше като мехлем за нас:).
снимка: Юлия Гарбозанова
Преди около месец ни потърси, за да ни попита дали организираме детски рождени дни. Истината е, че планувахме във времето напред да се занимаваме с подобна организация, но не бяхме предполагали, че ще е толкова скоро. Предложението да се заемем с този важен за нея и семейството ѝ ден ни даде криле. Идеята ѝ беше чудесна и много подходяща за един двугодишен младеж. Беше замислила маймунско парти с подаръчета за малките маймунки, забавления и игри. На помощ се беше притекла и лелята на малката маймунка, Коце, която беше подбрала и изпратила чак от Англия  част от аксесоарите за маймунския рожден ден, които ние да аранжираме и подредим. Подаръчетата и табелката Вени изработи и съобрази умело с цялата маймунска атмосфера. Разбира се, парти без официално поканена маймунка, в ролята на която влезе една невероятна професионалистка и наша близка. Благодарим ти, Светле! 
Оставаше ни само да играем, да се смеем и да похапнем торта по маймунски.
Емоциите, който изживяхме благодарение на Деси, съпругът ѝ и очарователния малък мъж, бяха страхотни. Да не забравя да спомена  всички малки и големи гости на  Коце, които дълго време ще помним.
Благодарим ви!
снимка: Юлия Гарбозанова
снимка: Юлия Гарбозанова

снимка: Юлия Гарбозанова 
снимка: Юлия Гарбозанова
снимка: Юлия Гарбозанова
снимка: Юлия Гарбозанова

снимка: Юлия Гарбозанова

5 коментара:

  1. Галина Кесеева30 април 2013 г. в 16:06

    Страхотно маймунско парти.Браво!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотно се е получило.Благодарим ви ,че направихте толкова весел и интересен рожденният ден на нашето любимо внуче-КОЦЕ.Браво!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Ние също благодарим за прекрасното отношение и хубавите емоции.

    ОтговорИзтриване

Скъпи посетители на "Тройно въже" вашето мнение е важно за нас. Благодарим на всеки, решил да го сподели!