петък, 1 ноември 2013 г.

Новината

Здравейте!
Време за разкрития и новини :).
Благодарим на всички, които бяха съпричастни – на включилите се в играта ни и на онези, които макар че не се осмелиха да участват, ни следят  и четат :).

Само преди десетина дни проектът „Тройно въже” навърши цяла една годинка. Една година е голямо израстване, ако си бебе, нищо че оставаш такова :) и за нас е време да направим първите си крачки напред.

Тук е моментът да благодарим на всички хора, които през последната една годинка (че дори и по-отдавнa), ни се довериха да създадем малко красота, такава каквато ние я разбираме, да бъдем част от празниците и подаръците им.
За вас, приятели, и аз всички, които от много време ни питат къде могат да намерят наши неща, решихме да стартираме малко магазинче, където да откривате подаръци за себе си и любимите си хора.

Засега магазинчето ни ще бъде под формата на Фейсбук страница, а впоследствие... кой знае – само времето ще ни покаже ( позволете да запазим засега плановете и мечтите си, защото са чак плашещо големи :)).

В него ще можете да намерите всичко онова, което многократно сме ви показвали – своите картини върху стъкло и порцелан, своите бижута, картички и албуми..., както и много, много изненади, които сме ви подготвили още от сега.

Разбира се, веднага започваме с една такава. Докато правим последните приготовления по снимки и текстове, ви даваме възможност да спечелите тези ръчно изработени много есенни обици.
Всеки харесал новата ни страница  в рамките на следващите три дни, ще може да ги спечели.
Очаквайте и страхотните снимки на част от нещата ни, които фотографът Ева Кузуян направи и за които ви загатнахме вчера :)



И преди да ви пожелаем хубав следобед, не можем да не съобщим какво ще се случи с чашата, която ви предложихме да спечелите преди няколко дни. Въпреки, че никой не успя да отгатне истинската новина ( момичета, вземаме под внимание, всичките ви предположения :)), ние решихме, че не можем да не зарадваме някоя от вас, които се осмелиха да се включат в играта. Ето, кой избра компютърът ни :) :
Честито на Плами и хубав следобед! :)

8 коментара:

  1. Браво момичета ! Вече поканих приятели да ви харесат, защото заслужавате !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Златиии, ти си благословение за нас! :) Обичаме те, да знаеш, и дано и ние успеем да бъдем източник на радости за теб, каквото си ти за нас ! :)

      Изтриване
  2. на сайта „Трансферите в Бундеслигата – лято 2015“ в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството

    ОтговорИзтриване
  3. Интересни са коментарите след 35-ти в „Гръцки рапър обижда брутално българките в своя песен “ в dariknews.bg. На сайта "Всички жени по света да бъдат обрязани, призова руски мюфтия" в dariknews.bg пише интересни коментари (особено 39 и 40-ти коментари).

    ОтговорИзтриване
  4. I write from abroad

    And I think need : peace on Earth and good among people

    ОтговорИзтриване

Скъпи посетители на "Тройно въже" вашето мнение е важно за нас. Благодарим на всеки, решил да го сподели!