петък, 23 ноември 2012 г.

Сватба през зимата

Здравейте, приятели!

Със застудяването на времето "Тройно въже" започна да мечтае за зимни сватби. С удоволствие споделяме любими вдъхновяващи снимки намерени в Интернет, както и някои основателни причини да кажете "Да!" през зимата.
Снимка: http://www.tumblr.com
Получете каквото искате!
За всяка булка едно от най-важните неща е да получи сватбата на мечтите си. Но в разгара на сватбения сезон, особено в неголям град като Русе, да ангажираш  желания фотограф, най-добрия ресторант, сватбена агенция, оркестър или група не винаги е възможно. През зимата, обаче,  всички професионалисти в сферата имат повече свободни дати, а вие - повече възможности.
Снимка: http://www.incasagifts.com
Снимка: The loveliest day
Спестете пари от украсата...
...или създайте истински разкош добавяйки към вече украсената, за коледно новогодишните празници, зала на ресторанта, който ще наемете през зимния сезон. 
Снимка: http://joyfulweddingsandevents.com
Меден месец на ниска цена?
В България малко двойки могат да си позволят истински пълен меден месец. И все пак повечето искат да прекарат няколко дни насаме, за да се порадват един на друг и да свалят напрежението натрупано по време на сватбената подготовка. 
Не е тайна, че редица курорти предлагат намаления и отстъпки през неактивния сезон.  Организирайки сватбата си през зимата, ще можете да се възползвате от тях и да спестите пари.
Снимка: The wedding wire blog
Снимка: The wedding wire blog
Различни аксесоари
За дамите, които обичат да експериментират, зимният сезон е най-подходящ за женитба. Студеното време дава възможност както за уникални и различни булчински  аксесоари, така и за смели сватбени украси.


 Снимка: Chancey charm weddings
Снимка:  Green wedding shoes
Комфорт 
За някои хора зимната сватба е немислима единствено поради ниските температури. Но всъщност излагането на студ би било незначително кратко, а с подходящо палто или красив дълъг шал препятствието е напълно преодолимо. Е, може би , все пак, ще пропуснете хорото при вземането на булката, но пък ще избегнете потенето и притесненията по размазването на грима - така характерни за лятото. 
Снимка: http://stylishweddingideas.com
Снимка: The wedding wire blog
А, и да не забравим...
Ще имате различни, невероятно романтични и, дай Боже, снежни снимки. Възползвайте се от красотата на зимния сезон!
Снимка: http://www.onewed.com
Снимка:   Ruffled

Снимка: Style me pretty

4 коментара:

  1. Много верни аргументи "ЗА" зимната сватба. Най-ми хареса този за медения месец на атрактивни цени.
    Искра

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодарим!
      Признавам, че след толкова разгледани снимки и мислене по въпроса, почти съжалих, че не направихме сватбата си през зимата :)

      Изтриване
  2. Да ...Аз го преживях този сценарий и трябва да кажа ,че наистина има много красота в зимната сватба,вечерна,мразовита,обвита в мистерия и многооооо хризантеми в топли есенни багри.А за медения месец съм абсолютно съгласна,благодаря ти Нети,върна ме доста годинки назад ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за споделеното, Иве! Радвам се, че публикацията ти е харесала :).

      Изтриване

Скъпи посетители на "Тройно въже" вашето мнение е важно за нас. Благодарим на всеки, решил да го сподели!