четвъртък, 31 октомври 2013 г.

"Поснимахме"

"Поснимахме", е, не точно ние... Ако се питате какво е нужно за хубави снимки, да знаете - Ева. Нужна е Ева! И даже не само една, но цели две и...още нещо :).

Не казвам всичко и не показвам всичко. Хем, да ви подразним ( в добрия смисъл :)), хем да не издаваме още това, което  ви оставихме да отгатвате. Но пък ако успеете да използвате публикацията за подсказка - чудесно :), защото нямаме търпение да се включите.

Хубав ден приятели! :)

Снимка: Ева Кузуян;  Модел: Ева Петрова

сряда, 30 октомври 2013 г.

Изненада

Здравейте!
На нашия малък екип му предстои нещо ново, което както винаги искаме да споделим с вас :). Очаквайте това да се случи много скоро, както и много изненади, които сме ви приготвили, а дотогава ви предлагаме да споделите емоцията с нас като опитате да познаете кое е това ново нещо, което очакваме. 

За целта е нужно да оставите своето предположение като коментар тук под тази публикация или под специалната за целта такава на Фейсбук страницата ни. 
Разполагате с два дни, а ние се обръщаме към всички свои близки приятели, с които сме споделяли (въпреки че положихме усилия да опазим "тайната" :)) и ги молим този път да сдържат коментарите си. Обещаваме, че ще се реваншираме ;)

Както много обичаме да правим и този път сме приготвили за всички участващи допълнителен стимул. Един от най-досетливите ще спечели на случаен принцип тази красива чаша, която да го радва през студените есенни и зимни дни.


Желаем ви успех и нямаме търпение да прочетем предположенията ви :). А сега ви оставяме в прекрасната компания на поетесата Мира Дойчинова, присъстваща задочно със прекрасните си стихове за щастливата жена.
Сърдечно ѝ благодарим, че даде съгласието си да използваме стиховете ѝ за свои творения. Надяваме се, че това ще се хареса и на вас, приятели! ;)

Щастливата жена е като вихър.
Тя спира урагани със ръце,
и в този миг не може никой
да сложи облак в нейното небе.
Щастливата жена е несломима.
Тя само с поглед мести планини.
Вселената се радва, че я има –
да рони по безкрая й звезди...
Щастливата жена умее всичко.
Опъва брод над пропасти далечни.
Дори, когато мразят – тя обича.
И с всеки дъх ти обещава вечност.
Това е тя – щастливата жена.
Усмихната, красива и летяща.
Съзрял си във очите й тъга?
Това е сянката на истинското щастие...
Но няма как да падне върху теб
от нейните очи дори сълза.
Щастливата жена ти е късмет.
И спътница. И болка. И съдба.



сряда, 2 октомври 2013 г.

Сватбата на нашите мечти

снимка: Александър Карчински
снимка: Ева Кузуян
Здравейте!
В началото на лятото ви съобщихме имената на спечелилата двойка в конкурса "Сватбата на нашите мечти". От 15 септември те вече са семейство и изживяха своя сватбен ден. 
снимка: Ева Кузуян 

снимка: Ева Кузуян
Надяваме се спомените, които ще запазят в сърцата си да са прекрасни и им пожелаваме семейният им живот да е изпълнен със сбъднати мечти :). 

снимки: Александър Карчински и Ева Кузуян
снимка: Александър Карчински
снимка: Александър Карчински
снимка: Ева Кузуян 
снимка: Александър Карчински
снимка: Ева Кузуян
снимка: Ева Кузуян
Освен Татяна и Явор в "Сватбата на нашите мечти" има и едни други главни герои и това са хората, който съвсем безкористно и безвъзмездно приеха да работят за реализацията на тази сватба. Те ни накараха да изпитаме истинско уважение и възхищение с решението си  да  вложат времето и труда си в една чужда мечта. 
снимка: Ева Кузуян 
Много искаме да споделим с вас имената им, а на тях се извиняваме предварително за неудобството :).
С фотозаснемането на сватбата се заеха Александър Карчински и Ева Кузуян, която засне и следсватбената фотосесия на младото семейство. Галя и Румен Атанасови бяха опреторите, който се погрижиха за видеозаснемането в сватбения ден.

За външния вид на Татяна и Явор по време на сватбата, както и за следсватбената фотосесия се погрижиха Жоржета Кралева - грим  и Нина Спасова - прическа. 
За доброто настроение и музикалното оформление работи DJ Петър Каралашев. 
За нас беше истинско удоволствие да работим и да се забавляваме с тях и искрено се надяваме, че някоя друга сватба ще ни събере отново. 
снимки: Александър Карчински и Ева Кузуян